ET Healing

Het Wonder van ET Healing

Het Wonder van ET Healing: Genezing voor Lichaam en Geest
In de wereld van alternatieve geneeskunde en spiritueel welzijn wordt steeds meer aandacht besteed aan buitenaardse heling, ook wel bekend als ET healing. Deze interessante benadering van genezing gaat verder dan traditionele methoden en opent de deur naar de mogelijkheid van genezing vanuit het universum zelf. Laten we duiken in de betekenis, de praktijk en de mogelijke voordelen van ET healing.

Wat is ET Healing?
ET healing verwijst naar genezingsmethoden die worden toegeschreven aan buitenaardse wezens of entiteiten. Mensen die ET healing wel zien zitten zijn van mening dat buitenaardse beschavingen een kunnen rol spelen bij het verbeteren van de fysieke, emotionele en spirituele gezondheid van individuen op aarde. Voorstanders geloven, waaronder ikzelf, dat buitenaardse wezens geavanceerde technologieën en energetische methoden gebruiken om heling te bevorderen.

Praktijk van ET Healing
Er zijn verschillende manieren waarop ET healing kan plaatsvinden, en deze variëren afhankelijk van de overtuigingen en praktijken van de individuen die met buitenaardse wezens werken, terwijl anderen geloven dat ze door middel van meditatie en intentie kunnen communiceren met buitenaardse energieën. Er zijn ook mensen die menen te voelen dat ze worden geleid door buitenaardse entiteiten tijdens genezingssessies. Ik heb zelf zo’n ervaring gehad en ik moet zeggen dat dit zeer bijzonder was!
Een veelvoorkomende vorm van ET healing is het overbrengen van energetische frequenties of lichtcodes om het lichaam in balans te brengen. Dit kan worden gedaan door middel van handoplegging, visualisatie of zelfs op afstand. Voorstanders van ET healing geloven dat deze energieën een diepgaande impact hebben op de cellulaire structuur en de algehele gezondheid van het individu. Als ervaringsdeskundige kan ik zeggen dat het zelfs op afstand werkt, in ieder geval deed het dat bij mij wel.

De Voordelen van ET Healing
Veel mensen die het zelf ervaren hebben, als healer of als cliënt, zijn ervan overtuigd dat er vele voordelen zijn te binnen met: Fysieke Genezing: Als je een ET healing ondergaat zul je vaak dingen merken zoals verlichting van pijn, versnelling van genezingsprocessen en versterking van het immuunsysteem.Emotioneel Evenwicht: Het wordt gezegd dat ET healing kan helpen bij het loslaten van emotionele blokkades, trauma’s en negatieve emoties. Dit kan leiden tot een verbeterd gevoel van welzijn en emotioneel evenwicht.
Spirituele Groei: Veel beoefenaars van ET healing benadrukken. Het kan individuen helpen om een diepere verbinding met zichzelf en het universum te ervaren en een spirituele groei te ervaren in zichzelf.
Energetische Reiniging: ET healing wordt vaak geassocieerd met het zuiveren van energetische blokkades en het herstellen van de natuurlijke stroom van levensenergie in het lichaam.
Kritiek en Scepticisme
Hoewel ET healing al veel toegewijde aanhangers heeft heden ten dage, zijn er ook nog genoeg sceptici, ik weet het uit ervaring want als je het zegt dan kijken de meesten erg raar ervan op. Critici wijzen op het gebrek aan wetenschappelijk bewijs en stellen vragen bij de authenticiteit van de ervaringen die worden gerapporteerd. Het is daarom belangrijk om een gebalanceerde benadering te houden en open te staan voor verschillende perspectieven, zowel voor diegenen die erin geloven als diegenen die het niet kunnen voorstellen.

Conclusie
ET healing blijft een intrigerend onderwerp in de wereld van alternatieve geneeskunde en spirituele groei. Of je nu een fervent gelovige bent of super sceptisch tegenover deze bijzondere healings staat, het is fair voor eenieder om een open geest te behouden en de diverse manieren van genezing te onderzoeken die beschikbaar zijn voor degenen die streven naar welzijn op alle niveaus. Zeker als je allang verkeerde diagnoses hebt of gewoon veel onverklaarbare pijnen kan uiteindelijk de zoektocht naar genezing vele vormen aannemen, en ET healing biedt een unieke en boeiende invalshoek voor diegenen die bereid zijn om voorbij de grenzen van het bekende te kijken. Voor meer leuke originele ideetjes over hoe je om kunt gaan met SOLK , Fybromyalgie, of somberheid en natuurlijk de daarbij behorende slaapproblemen.. bestel ‘Slaap lekker’ via info@maartjejanssen.com of www.boekenbestellen.com

Boeken geschreven door Maartje Janssen

Dit blog delen met je netwerk? Graag!

Leave a Comment